Boka tid med vår support

//Boka tid med vår support
Boka tid med vår support 2017-11-09T21:57:32+00:00

Här kan du själv boka in dig på ett möte med vår support, så tar vi kontakt med dig
på överrenskommet sätt när det är dags för den avtalade tiden.
Börja med att ange från vilken dag du tidigast önskar boka ett möte, samt vilka tider som
passar bäst för dig. Du kan läsa lite om de olika alternativen till höger.

Boka här:

Laddar…

Vad bör jag välja?

Vill du komma i kontakt med oss för en fråga eller något enkelt du vill att vi skall visa dig? Boka ett supportsamtal så ringer vi upp dig.

Vill du boka ett lite längre möte för att hinna prata igenom en fråga ordentligt? Kanske du vill att vi skall visa dig något, eller köra en snabbutbildning på något specifikt?

Vill ni komma igång och öppna upp anmälan? Det kan vara mycket att tänka på när man skall öppna anmälan för första gången. Boka denna workshopen så gör vi tillsammans alla inställningar så att anmälningssystemet ställs in på det sättet som passar er turnerings förutsättningar. Vi går igenom inställningar för klasser, ekonomi, informationsmeddelanden och ställer in notifikationer. I slutet av workshopen är ni redo att öppna anmälan och skicka ut inbjudningarna.

Vi passar också på att visa hur anmälningsfliken i programmet fungerar, hur du kan se antalet anmälda, göra ändringar i t.ex. antal eller namn, hur du får koll på ekonomin och hur du med hjälp av urval kan skicka olika riktade meddelanden till de anmälda lagen.

Tidsåtgång: ca 30 minuter för att göra inställningarna och ca 15 minuter för en genomgång av anmälningssystemet

Skall ni snart börja göra lottningen eller spelschemat för er turnering? Boka en workshop så gör vi spelschemat tillsammans första gången. Learning by doing är ofta den bästa metoden för att lära sig saker, så i denna workshopen går vi igenom hur systemet fungerar samtidgt som vi påbörjar (och i många fall även avslutar) arbetet med turneringens spelschema.

Först går vi igenom hur lottnings-fliken fungerar, dvs vi låter systemet skapa grupper, fördela ut lagen och upprätta matcher. Vill ni ha slutspel i er turnering ordnar vi detta också. Därefter går vi till Schema-fliken. Med hjälp av Cup Managers automatiska funktioner kan nästan alla schemalägga sin turnering helt automatiskt efter att man matat in alla förutsättningar och parametrar. Detta går vi igenom. Vi visar också hur man kan granska och finjustera sitt upplägg.

Till sist visar vi hur man publicerar spelschemat på nätet och hur man kan maila ut information till lagledarna om var de kan ta del av sitt spelprogram.

Tidsåtgång: Ca 40-60 minuter beroende på hur stor turneringen är och hur många olika parametrar man önskar ta hänsyn till.