Använder er klubb eller förening fakturering eller andra tidskrävande processer för att få in betalningar, så är Superinvite lösningen för er.

Över 800 klubbar och föreningar i Sverige och Norge använder dagligen Superinvite. Vi har byggt systemet baserat på behov och feedback från våra kunder de senaste fem åren, och kan därför med säkerhet säga att vi har en bra lösning. Det bästa av allt är att det endast tar några få minuter innan du kan använda Superinvite efter att du kontaktat oss. Vi har ingen bindningstid eller dolda kostnader.

Varför ska ni välja Superinvite?

Superinvite är en ledande aktör inom anmälningar och inbetalningar för klubbar och föreningar. Vi har en solid lösning som både är användarvänlig och täcker era behov.

BETALNINGSPLATTFORM

Superinvite erbjuder en heltäckande betalningsplattform, och det tar bara fem minuter efter du har kontaktat oss, innan ni är klarar att ta emot er första inbetalning. Ni lägger in ert eget kontonummer, och tar ut pengar när ni önskar det.

DELBETALNING

Superinvite erbjuder en heltäckande delbetalningslösning, utan att ni behöver tänka på uppföljning. Önskar man att dela upp ett större belopp över en längre period är detta lösningen. Ni väljer själva när en betalningsperiod börjar och slutar, och i vilket intevall ni önskar ta betalt.

RAPPORTER I REALTID

Med Superinvite får du all data direkt till dig i realtid, något som gör att du alltid kan lita på rapporter och t.ex deltagarlistor från oss. Du kan arbeta med avancerade filter som gör det enkelt att hitta precis det du behöver i listorna.

LÄTT ATT ANVÄNDA

Superinvite är skapat av och för klubbar, det är anpassat till en hektisk vardag präglat av frivilligt arbete i klubbar och föreningar. Vårt mål är att ni ska få in era pengar, och alltid ha uppdaterade listor att arbeta med.

FULL KOLL PÅ EKONOMIN

All data, inklusive pengar syns i realtid, och du har alltid översikt över vem som har och inte har betalat. Ta ut skräddarsydda rapporter som du enkelt delar med t.ex en lagledare för inbetalning av medlemsavgifter. Det ger en kontroll över inbetalningar, även för dem på fotbollsplanen. Superinvite ger kunden en enkel översikt oavsett var man befinner sig.

RABATTER OCH RABATTKODER

Är det aktuellt med t.ex syskonrabatt, eller en procentrabatt vid tidig anmälan? Superinvite löser även detta. Du kan även skicka ut en rabattkod till utvalda grupper eller medlemmar, utan att ödsla tid på uppföljning och frågor.