Invite AS, företaget bakom Cup Manager & Superinvite, söker en frontend-utvecklare på heltid till kontoret i Lund.

Vi arbetar för några av världens största idrottsturneringar och nu behöver vi din hjälp för att bli ännu bättre

Vi söker dig som vill hjälpa oss utveckla nya funktioner för våra kunder, men även på sikt ta ett stort ansvar att både successivt flytta Cup Manager-lösningen till webben och ta ett samlat grepp om vår användarupplevelse.

 

Vem du är & vad du kan

Du kan HTML, Javascript, CSS/LESS utan och innan och har jobbat med AngularJS tidigare. Förutom det är du inte främmande för att arbeta på backendsidan med PHP & MySQL och använda Velocity som templatespråk.

Du har arbetat med mer moderna tekniker som exempelvis TypeScript, GraphQL, React, Vue, websockets eller liknande som du känner gör dig mer produktiv, och vill gärna hjälpa till att modernisera vår verktygslåda. Du har åsikter och kunskap om detta och kan argumentera för dina val.
Du vill vara med och ta tag i att göra en översyn över våra gränssnitt så de blir mer enhetliga, öka graden av self-service och bygga nya webbaserade lösningar både internt och för våra kunder.

 

Om du dessutom också råkar kunna Java, och/eller ha intresse för apputveckling (Objective C/Java/React Native) så är det en bonus!

Du tar egna initiativ och har åsikter om produkten, vilka problem som du ser & möjliga lösningar – och kan lösa dem på egen hand.

 

Varför du vill jobba här

  • Korta beslutsvägar
  • Hög grad av egenbestämmande
  • Arbetsro

Här är extremt nära till användarna. Du kan börja utveckla ny funktionalitet på morgonen och ha den i produktion innan lunch. Vi deployar ibland flera gånger om dagen. Våra hemsidor når hundratusentals användare, både besökare och lagledare.

Här är ett stort fokus på att få saker gjort. Du har stor möjlighet att själv bestämma hur du vill lösa problem, och till och med vilka problem du tycker vi ska arbeta på. Det betyder dock inte att du är lämnad till dig själv – vi tar ofta informella diskussioner så fort man behöver.

Inga påtvingade sociala aktiviteter utanför arbetstid – på fredag kväll går vi hem utan krav. Vi tror på att ta ledigt.

Vi använder klassiska tekniker som Java+PostgreSQL i Cup Manager och PHP+MySQL i Superinvite. Vi har just nu inget alls av buzzwords som Kubernetes, Docker, NoSQL, serverless, microservices eller liknande. Det betyder inte att dessa saker är dåliga eller vi inte kommer ha dem i framtiden, men vår teknikstack är enkel att förstå och snabb att vara produktiv i.

Du får stor möjlighet att styra val av teknik, roadmap, och företagets riktning om du önskar. Dina åsikter och önskemål kommer att väga tungt vid val av framtida teknologier.

Om du inte vill bli störd, kan du stänga in dig och sitta för dig själv en hel dag.
Vi tror inte på öppna kontorslandskap och kommer göra allt vi kan för att du ska arbetsro.

Idag är vi 6 personer på kontoret på Ideon i Lund varav 2 är utvecklare. Ytterligare två personer sitter i Norge och vi har en utvecklare i Rumänien.
Vi är frikostiga med förmåner för träning, utbildning etc.

Om våra teknikval hittills

Cup Manager är skrivet i Java och använder en PostgreSQL-databas. Idag är administrationsprogrammet en desktopklient (Windows & Mac), även denna skriven i Java med SWT som UI-ramverk.
De webbfrontend som finns idag är mestadals AngularJS (ja, 1.X versionen).
Vi bygger även appar åt turneringarna – hittills är de native (Objective C & Java) men vi har även nyligen använt React Native en del. Vi har även en Ionic-baserad app.

Superinvite är skrivet i PHP med en MySQL-databas. Superinvite är helt webbaserat och frontend är skrivet i AngularJS.

 

Vad gör vi

Cup Manager är ett administrationssystem för idrottsturneringar, och används framförallt av ungdomsturneringar inom fotboll, handboll, innebandy & basket. Systemet hjälper till med allt från anmälningar, betalningar, planering av boende, lottning, spelschema, domare, samt publicering på nätet/appar och inmatning av resultat. Vi används idag av världens största turneringar som Gothia Cup, Norway Cup, Dana Cup och 500 till.

Superinvite är ett system för att ta emot anmälningar och betalningar som riktar sig mot idrottsklubbar. Genom att enkelt kunna sätta upp anmälningsformulär kan klubbar samla in medlems- och träningsavgifter. Superinvite har hundratals klubbar som kunder, framförallt i Norge.

Generellt sett jobbar vi väldigt nära våra kunder där support & service är extremt viktigt för oss. Vi utvecklar nya funktioner i samråd med våra kunder och släpper nya versioner dagligen.

 

Hur går processen till

Vi kommer att genomföra intervjuer och efter det ett kort arbetsprov.

Maila gärna max@cupmanager.net eller ring på 0735-336012